Tarieven en Voorwaarden
http://www.move-fysio.nl/images/ImageMods/overzicht_kamer_1917_500.jpg

 

 

Ik werk contractvrij. Na afloop van de behandeling ontvang je een factuur,

die je zelf betaalt. De factuur kun je indienen bij je zorgverzekeraar. 

 Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Hoe hoog die vergoeding is, 

is afhankelijk van de verzekering die je gekozen hebt. 

 

MET OF ZONDER VERWIJZING

Je bent zowel met als zonder verwijzing welkom bij mij. Sommige verzekeraars eisen een verwijzing van een arts om in aanmerking te komen voor vergoeding.

 

BEHANDELING AAN HUIS

Indien medisch noodzakelijk kan ik bij je aan huis komen voor behandeling. Hiervoor is een schriftelijke verwijzing van een arts nodig, waarop de indicatie vermeld staat en dat het om een behandeling aan huis gaat.

 

CHRONISCHE KLACHTEN

Wanneer je chronische klachten hebt die in aanmerking komen voor een chronische indicatie, dan kan hiervoor een chronische machtiging aangevraagd worden bij de verzekeraar. Alle behandelingen na de 20e behandeling, worden dan vergoed uit de basisverzekering, mits het eigen risico verbruikt is.

 

AFMELDEN

Bij verhindering graag minimaal 24 uur van te voren afbellen. Anders wordt het verzuimtarief in rekening gebracht.

 

KLACHTEN

Vanzelfsprekend hoop ik dat mijn therapie aan je wensen voldoet. De eerste sessie stemmen we het doel van de therapie af en stellen we een behandelplan op. Bij vragen of klachten hoop ik dat je dit rechtstreeks met me bespreekt en dat we tot een goede oplossing komen. Mochten we er samen niet uit komen, dan kun je met de klacht terecht bij de beroepsvereniging van fysiotherapeuten, het KNGF. Het klachtenrecht voor patienten is vastgelegd in de wet Wkkgz.

 

VRAGEN OF OPMERKINGEN

Neem gerust contact met me op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of  06 44550071